Jól néz ki, kompakt, jó húsban van, a mozgása is jónak tűnik - bár ezt csak videóról tudnánk megállapítani.
Nekem csak az első lábállása nem tetszik. Oldalról nagyon lazának tűnik a lábtőízület, túlságosan homorú a lábállása. Még az első képen az inai tűntek furcsának, esetleg lehet hogy ínhüvelytágulatos, de ezt ilyen messziről nem tudom megmondani, az is lehet, hogy rosszul látom.
Nekem tetszik, bár elég tömeges.
A szümölcs az szemölcs akar lenni? Mert szerintem ott lejött a szőr, valószínű lehúzta.
De azért nagyon jót nevettem:D
Semmi baja a lábainak. A képen, ha úgy is látjátok, akkor sem, egészséges szerencsére.
Utolsó előtti: igen, vannak sérülései. A szállítás miatt, meg nehezen szokta az új boxát, úgyhogy néhol lejött róla a szőr, de semmi szemölcs vagy ilyenek.
A képek meg véletlen lettek sunyítósak :D Nagyon szelíd, nyugodt, türelmes állat. Ezek is véletlen vannak így elkapva, kivéve az utcsót, mert ott már idegeskedett.
De örülök, hogy tetszik nektek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!