Mi a véleményetek erről a lóról?
http://www.youtube.com/watch?v=pGU_kBOBY_0
Ez egy videó róla. A ló egy sárga magyar sportló kanca, 2004-ben született, és tisztavérű. Most eladó.
Hozzáértők segítségét kérném: láttok valami hibát a ló mozgásában, viselkedésében? Esetleg valami rendellenességet, vagy betegségre utaló jelet rajta? Vagy nincs semmi baj vele?
Köszönöm előre is!
A hátulja azért marad ki ennek a sárgának kedves arab gazdi, mert nincs összeszedve, és nem lép be maga alá, nem dolgozik rendesen hátul. Vélhető tehát, hogy sokat nem idomítottak vele összeszedetten.
Kicsit szemes, mint látjuk a videó elején Cinti megmutatta neki az ugrások színesebbik részét - igen, ismerem a lovast - de a pálya közben már nem volt problémája velük. Látszik, hogy jól kormányozható, de csak akkor, ha szárak és csizma között tartják. Itt-ott volt pár ütemhibája, néhol picit sodródott, de ezt mind a fejrángatásának tudhatjuk be. Nem dísznek van rajta tehát martingál és mexikói orrzó. Tulajdonképpen egész jó kis rugói vannak, a közeli távolságoknál is vigyázott magára, de átlagosan ugrik sztem, szóval nem az a hű de nagyon mutatós/látványos. Ettől még lehet jó képességű.
Betegségre utaló jel nincs, nem tűntek lazának az ízületei, a járása tiszta volt, szóval sánta nem lehet.
Ha meg szeretnéd venni, legjobb ha kipróbálod, hogy milyen érzést ad, mennyire tudod odatenni ugráshoz, és hogy mennyire tudsz vele összhangba kerülni. Lehet, hogy beválik, lehet, hogy nem. Nekem pl nem kéne, mert nem az én stílusom ez a ló, sem küllemre, sem lovagolhatóságra. Viszont ha neked tetszik, szerintem érdemes kipróbálni, jófejűnek tűnik és az ugrása/lovagolhatósága is okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!