Lovardát váltok! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy kis ffalusi lovardából... egy hatalmas több hektáros létesítménybe megyek 1hónap múlva. több alkalmazott külön kovács, külön doki. ebben a hónapban egy ottani lovon lovaglok, míg át nem visszük a saját lovamat. új leszek... alig tudom mi hol van. Szerintetek hogy viselkedjek úgymond... nemis tudom... adjatok néhány tanácsot léci.. nagyon nehéz lesz új barátokat találni meg ilyenmi.é.. segítsetek!!2011. szept. 4. 12:50
11/14 anonim válasza:
Én a helyedben elmondanám, hogy gyerekek 1 hónap múlva máshova fogom vinni a lovam. Ebben szerintem nincs semmi különös, ha ebből ügyet csinálnak akkor magukról állítják ki a szegénységi bizonyítványt.
Az új helyen ne legyél kirívó, ne te akarj a hangadó lenni és feleslegesen ne okoskodj. Ha valamit nem értesz kérdezd meg, próbálj a legjobb tudásod szerint lovagolni és a lovaddal bánni.
Az ilyen nagy helyeken sokan lovagolnak és elkerülhetetlen a klikkesedés, szóval előfordulhat, hogy lesznek olyanok akiknek unszimpatikus leszel, irányukba legyél közönyös. Szerintem elég hamar be fogsz tudni illeszkedni.
12/14 A kérdező kommentje:
azért nem mondjuk el még most mert azon is múlik hogy milyenek lesznek az edzések... és ha rossz. akoor lehet hogy át sem megyek... köszi :)
2011. szept. 4. 19:31
13/14 anonim válasza:
Na? Már biztos eldőlt. Átmentél vagy maradtál?
14/14 A kérdező kommentje:
átmentem...marhajó :D köszönöm :)
2011. dec. 18. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!