Lovardát váltok! Mit csináljak?
A többi lovas is biztos nagyon kedves lesz. A lovarda vezető biztos megfogja mutatni, hogy mi hol van. Vagy ha nem ő akkor az egyik lovas.
Lovardába nem nehéz barátokra találni. Hiszen egy érdeklődési körötök van a LOVAK.
Légy kedves, mosolygós, dícsérd meg más lovát, felszerelését stb.
Hidd el hamar barátokra találsz és otthonosan fogsz mozogni!
elöször figyeld meg az edzök stilusait mert abol is sokat lehet tanulni ha csak nézed mások edzését,lovagolj a leggjobb tudásod szerint. A viselkedés az mindenhol egyértelmü tartsd be a lovardában megszokott szabályokat,
barátkozás:én a lovardába azért járok ,hogy megtanuljam a szakmát nem azért ,hogy barátkozak ha látják ,hogy értesz hozzá majd beszélgetni fognak ugyis.
köszi :)
utolsó. te nem ismered a lovardát. van kemény 3lovardásló. mindenki elmegy ebből a lovardából. és szentem korrekt egy héttel előbb szólni. mulkoris elmentek a lovardából és senki nem jött a helyére...
köszi :)
mind1 apum intézi az elköszönést :) nem az én dolgom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!