Gödöllőn melyik lovardát ajánlod?
Régebben kinéztem - és sokan ajánlották - a Monarchia Lovasközpontot. Most, hogy aktuális lenne, idő közben tulajdonos váltás, ezzel arculat váltás történt, mindenkit lecseréltek, így félek, hogy a régi színvonal romlott. [link]
Az a kérdésem, hogy ki melyik lovardát ajánljátok Gödöllőn, és ha lehet, akkor árakat, elérhetőségeket is írjatok meg legyetek szívesek.
Lovaglási célzattal mennék, tehát osztálylovaglás (esetleg visszarázódás miatt egy-két - vagy több.. :D - óra futószár), meg idővel tereplehetőségek a fő szempontjaim, tehát minőségi, jó oktatást szeretnék kapni. (Talán a későbbiek során hobbi szinten versenyezgetnék is.) Fontos az is, hogy lehetőleg a lovak legyenek jó állapotban, nem szeretnék fájós hátú, sánta, sérült lovakon lovagolni. A Monarchia pont ilyen volt Gazdag Anikó ideje alatt, a bérlovak szép, versenyképes, gyönyörű állapotban voltak, és odafigyeltek, hogy ne hajszolják túl őket.
Köszönöm előre is! :)
A lovasok.hu kört már lefutottam, de ott a Gödöllői lovardák nagyja fel sincs tüntetve, a többiről is régi, elavult információk vannak, amik azóta már rég megváltoztak a valóságban, ezért arra gondoltam, hogy Ti talán tudtok tapasztalat/ismeretség által segíteni ebben.
Viszont így marad a tapasztalás valóban.. :) Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!