Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek szeptembertől...

Szerintetek szeptembertől valahol keresnek embert istállómunkára?

Figyelt kérdés

Diákmunkát szeretnék keresni és arra gondoltam, hogy az lenne a legjobb, ha olyat találok amit szeretek is csinálni.

Még csak 3 éve van tapasztalatom a lovakról. Lovaglásban kezdő vagyok, de a lovak körüli munkát gond nélkül elvállalom. Még trágyázni is szívesen trágyázok. :D

Igazából egészségügyi főiskolára járok, és mindig hiányoztak a lovak amíg ott voltam a koleszban.

Tehát szerintetek van rá esély, hogy találok ilyet?

Talán kevesebbet kell nekem fizetni, mint egy felnőttnek vagy nem tudom.

20/L

2011. aug. 25. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Istállómunkára mindig szükség van. Kérdezősködj a környéki lovardákban
2011. aug. 25. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
persze, ilyenkor szeptemberben lecseng a lelkes lovaslánykák szezonja. szerintem próbálkozz, bár lehet jobban örülnek több helyen egy bentlakó lovásznak, segítőnek tökéletes leszel :)
2011. aug. 25. 21:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Hú, de nagyon jó lenne :))

Már most elkezdek neten keresgélni. Hol szokták hirdetni? Vagy nem nagyon szokták?

2011. aug. 25. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne éld bele magad, ugyanis kizárt, hogy ilyet diákmunkában találsz, de amúgy se könnyű, akkor se pénzért, hanem inkább lovaglást adnak érte.
2011. aug. 25. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Hivatalos diákmunkát biztos nem találsz ilyet.

Ha véltlenül találsz ilyen munkát, akkor iskola mellett nem fogod tudni csinálni.

Nem elkeseríteni akarlak, próbálkozz, de ne nagyon éld bele magad.

2011. aug. 25. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:
lovasok.hu ott az apróhirdetéseknél van lovas munka, keresgélj!
2011. aug. 26. 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Szóval amit szeretnél csinálni az nagyjából egyenlő a lovász kategoriával, egy lovásznak viszont egésznapos a tennivalója, szóval nem hinném hogy bírnád főiskola mellett, vagy ha csak egy-egy napi/órás munkát találsz, azért meg nem fizetnek , max lovaglás.
2011. aug. 26. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:
viszont akkor sokkal jobb, ha nem munkára keresel hanem lovardára a környéketeken vagy a kolesz környékén, és így sokkal egyszerűbb is meg lovagolhatsz is
2011. aug. 26. 16:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát nekünk tökéletes lenne valaki, aki suli mellett napi néhány órát besegít, de sajnos esélytelen, ugyanis nálunk nincs egészségügyi fősuli a környéken, vidéken lakunk, szóval te biztosan nem tudnál hozzánk jönni. De egészen biztosan találsz olyan helyet, ahol pont rád van szükség, nem minden lovardában kell egész napos lovász.
2011. aug. 27. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!