Fonatok: Sörénybe, farokba?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 21:09
2/7 A kérdező kommentje:
Hát hogy néhány fonás trükköt ha lehet, mondanátok? Farokba és sörénybe? Vagy egy oldalt ahol sok jó ilyen trükk van?
2011. aug. 9. 21:37
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
első vagyok, üzenem a másodiknak hogy köszi az oldalt, mindig próbálkoztam a bogyóssal de nem tudtam a technikáját...
én ezeket ismerem:
sörénybe: bogyós, hálós és amikor a sörény alján végigfut a fonat
farokba: lehet egyszerűen végigfonni, vagy franciafonással vagy ilyen-olyan fonástechnikával
5/7 A kérdező kommentje:
Ezt a hálós fonást, csak a hosszú sörényű lovaknak lehet. olyanoknak akiknek a sörénye leér a nyakuk aljáig, vagy olyanoknak is is akiknek csak a nyakuk közepétől egy kicsit tovább ér.
2011. aug. 9. 21:56
6/7 anonim válasza:
szerintem lehet a rövidebbel is, itt egy kép (ja, és csinálhatod szellősebben is a gumikat, meg a sörény aljáig, itt kicsit feljebb véget ér): [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Húú ez rohadt jó! Bár jó hosszú sörénye van a lónak, de mondjuk az enyémnek se rövid! :)
2011. aug. 10. 11:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!