Szerintetek még kezdő lovas? (videó)
Köszi :)
És a következő videót majd linkelem és majd megmutatom hogy igen is képes vagyok kijavítani a hibákat :D
Szerintem ügyesek vagytok, és inkább már a haladó felé húztok:) Amúgy gyönyörű a paci:))
OFF: Imádom ezt a számot, csak nem tudom mi a címe:D meg tudnád mondani?:)
Nem tudom eldönteni. Az a baj, h az én mércémnél az a kezdő lovas, aki elkezd tanulni ugratni v teszem azt díjlovaglásnál idomítani. Szval nem sorollak be, ha nem baj :)
Merev a tartásod. Ez főleg vágtában látszik, nem tudsz normálisan beleülni a hátába, és ha elhagyod a kengyelt, akkor rémesen megfeszíted magad ahogy próbálsz szorítani. Néha a lábad is előrecsúszik vágtánál, szinte már székülésben ülsz.
A kezed sem okés, a ló marjánál kéne tartanod, és a szárkezeléseden is van mit javítani, rövidebb szárat kéne fognod, és puhább kontaktust kéne kialakítanod a lóval. A kezeidet úgy tartsd, hogy a tenyereid egymás felé forduljanak.
Egyébként jó. Az biztos, hogy nehezebben kezelhető lovat nem adnék alád, viszont ezzel jól kijössz és egyelőre ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!