Mindenhol ütik a lovat?
Figyelt kérdés
Ahova én járok lovagolni, a tulaj patkolókovács is. Kicsit korábban értem oda és épp patkolt egy lovat. A ló 2x megpróbálta elvenni a lábát és szó szerint nekiesett az oktatóm kalapáccsal verni a ló nyakát. Aztán bement egy lovaglópálcáért és azzal is megcsapta néhányszor.
Ez engem egy kicsit lesokkolt. Azt mondta, hogy muszáj, mert különben nem tudja ki a főnök. És ezek után tényleg állt rendesen.
Már több helyen voltam és mindenhol ezt csinálták.
Akkor ez most normális dolog?
2011. júl. 19. 16:08
11/12 anonim válasza:
Jól írja az utolsó! Mondd meg, hová jársz lovagolni!
12/12 anonim válasza:
lovat agyonverni nem kell kalapáccsal,de bizonyos fokig tudni kell fenyíteni ,biztatni aki az ellenkezőt állítja az állatot csak messziről látott. de csak karámban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!