Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért van ennyi "állovas"?

Łovas kérdése:

Miért van ennyi "állovas"?

Figyelt kérdés
Az állovast úgy értem, hogy sokan csak aztmondják, hogy ők nagy lovasok meg minden és akkor nagyba lemerik tagadni a lovakat..
2011. júl. 15. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Mi az hogy állovas?
2011. júl. 15. 17:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Hogy:

-Lovasnak mondja magát, viszont halvány lila gőze sincs, hogy milyen a pej ló.

-Haverok előtt letagadja a lószeretetét.

-Nála a sárga/pej(amit barnának mond) ugyanaz.

-Nem tudja a jegyeket, és csomó ilyen dolog.

2011. júl. 15. 17:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést nem értem ,ird márle pontosabban, hogy mit akarsz megtudni.
2011. júl. 15. 17:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak ilyen emberek. Viszont találkoztam már olyan tiniknek a csoportjával, ahol gáz ha valaki lovazik, így szegény gyerek kénytelen letagadni a lószeretetét. Az ilyennek sürgősen le kéne cserélnie a baráti körét.

Állovasnak tartom azt, aki idejön okoskodni a lovas témába, de fingja sincs az egészről.

2011. júl. 15. 19:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Az állovast azt úgy értem h semmit nem tud a lovakról (jó ha kicsit tud róluk) simán letagadja a haverjai előtt mint ahogy már előtem mondták h olyan társaság ahol gáz ha valaki lovazik.. Szerintem aki tényleg szereti/imádja a lovakat az ne tagadja le mert a "barátnői" cikizni fogják. Szerintem csak akkor igazi barát a barát ha elfogadja azt a tényt h valaki ha nem is ő szereti a lovakat. És aki igy könnyen le meri tagadni a lószeretét az nem lovas. Mert jó az h semmit nem tud a lovakról azon még változtatni tud de ha egyszer aztmondja h "én nem szeretem a lovakat" az örökre ottmarad és azon a mondaton ha már komondta nem tud változtatni..
2011. júl. 15. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Pont a hozzád hasonló emberek miatt tagadják le, akik képtelenek mások világnézetét tolerálni. Mit zavar az, hogy ő letagadja? Közöd nincs hozzá! Szerinte simán letagadhatja, nőj fel, és ne várd, hogy mindenki a te elveid szerint éljen, mert ez elég ovodás.
2011. júl. 15. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Én most a saját véleményemet fogom leírni.

A lovazás nem bűn. Ez annyi dolog van ami miatt szégyellheti magát az ember. Bűnözés, lopás, hazugság stb de a lovazás pont nem ilyen. Én egyetemre járok és az évfolyamomban a 85 emberből rajtam kívül 1 ember szereti a lovakat és Ő sem lovagolni, csak mint állat. Én felvállalom, hogy lovagolok és nem nézem le azt, aki ezt nem tudja értékelni.

Hisz én sem értettem X évvel ezelőtt, hogy az általános iskolás évf.társam mit tud áradozni ezekről az állatokról. Erre én is láttam egy lovat, megtanítottak ápolni, rögtön meg is rúgott, de nem érdekelet. Azóta imádom a lovakat. Most biztos engem néznek bolondnak, hogy "hogy lehet szeretni az ilyen állatokat", de nem baj. Én tiszteletben tartom más véleményét és Ők is az enyémet.

Azt azért hozzá tenném, hogy amióta elvittem 4 barátnőmet a lovakhoz, Ők is tanulnak lovagolni :))

20/L

2011. júl. 15. 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok ezzel. Engem is cikiznek hogy az milyen kislányos dolog pedig olyan is teszi ezt aki tanyán nő fel és ő is lovagol, csak neki az a meglátása hogy a ló munka állat , munkára kell befogni (szántás, szekérhúzás,). Rám mindig azt mondják hogy: Lób*zi vagy! Én meg mondom hogy igen pontosan! Nem tagadok mert nem érzem szégyennek, aki tagadja az meg....basszus miért is kell tagadni? Mi szégyellni való van a lovakban? Ez olyan mintha valaki a saját kutyáját tagadná le. Ez baromság ez megint lehet csak az én meglátásom és elnézést kérek a fiatalabb korosztálytól, szerintem azért cikizik ki a lovasokat vagy a lóimádókat mert ilyen 1-ős , 2-os kislányok rajonganak a lovakért és mindenhol az van nekik. Ez persze nem baj de én erre rájöttem hogy ezért is van. Egyébként addig nem felnőtt az ember amég ezzel a szólással egyet nem ért: SEMMI NEM CIKI!
2011. júl. 16. 10:04
 9/11 A kérdező kommentje:
engem is lóbu*inak tartanak... de nem is érdekel én is azt mondom rá h igen az vagyok... és én csak azt nem értem h miért kell azt mondani valakinek h nagy lovas aztán meg letagadja? lehet h semmi közöm hozzá de ez engem egyre jobban idegesít!!
2011. júl. 16. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért mert még nem érett meg a fejébe az a gondolat hogy: Semmi sem ciki! Innen látszik hogy ki a felnőtt. Persze nem kell felnőttnek lenni, én se vagyok az, de érettnek tartom magam és felfogtam hogy semmi nem ciki! Vannak társaságok ahol nem menő lovagolni és van ahol az! Ezért valahol így viselkedik valahol úgy. Egyszerűen menőnek akar látszani, ennyi az egész! Ja és innen látszik hogy egy kis hülye gyerek.
2011. júl. 16. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!