Miért van ennyi "állovas"?
Hogy:
-Lovasnak mondja magát, viszont halvány lila gőze sincs, hogy milyen a pej ló.
-Haverok előtt letagadja a lószeretetét.
-Nála a sárga/pej(amit barnának mond) ugyanaz.
-Nem tudja a jegyeket, és csomó ilyen dolog.
Sajnos vannak ilyen emberek. Viszont találkoztam már olyan tiniknek a csoportjával, ahol gáz ha valaki lovazik, így szegény gyerek kénytelen letagadni a lószeretetét. Az ilyennek sürgősen le kéne cserélnie a baráti körét.
Állovasnak tartom azt, aki idejön okoskodni a lovas témába, de fingja sincs az egészről.
Én most a saját véleményemet fogom leírni.
A lovazás nem bűn. Ez annyi dolog van ami miatt szégyellheti magát az ember. Bűnözés, lopás, hazugság stb de a lovazás pont nem ilyen. Én egyetemre járok és az évfolyamomban a 85 emberből rajtam kívül 1 ember szereti a lovakat és Ő sem lovagolni, csak mint állat. Én felvállalom, hogy lovagolok és nem nézem le azt, aki ezt nem tudja értékelni.
Hisz én sem értettem X évvel ezelőtt, hogy az általános iskolás évf.társam mit tud áradozni ezekről az állatokról. Erre én is láttam egy lovat, megtanítottak ápolni, rögtön meg is rúgott, de nem érdekelet. Azóta imádom a lovakat. Most biztos engem néznek bolondnak, hogy "hogy lehet szeretni az ilyen állatokat", de nem baj. Én tiszteletben tartom más véleményét és Ők is az enyémet.
Azt azért hozzá tenném, hogy amióta elvittem 4 barátnőmet a lovakhoz, Ők is tanulnak lovagolni :))
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!