Izomláz? Na de ennyi ideje?
Figyelt kérdés
Létezik, hogy egy lónak majdhogy egy hétig izomláza van? Eléggé pörgős volt, viszont hat napja volt egy verseny, nem ment többet mint szokott, összesen, ügetett kicsit, de kevesebbet mint edzéseken, és ment két ugrópályát, meg egy díjlovaglást. Ugrani csak párat ugrott előtte, szóval nem ment pályát. Oké, hogy izomláza van, de lehet, hogy tényleg már egy hete? Alig akar menni, lassúcska, és vágtába is nagyon nehezen ugrik be. Szerintetek?2011. szept. 16. 12:58
1/6 anonim válasza:
Nem sántít?
Lehet meghúzódott egy ina és azért.
De nem hiszem, hogy izomláz.
Próbálj vele minél többet lépni. így lazul a izomzata :)
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez még izomláz lenne. Azért 2 pálya végig ugrása eléggé megterheli a lovat, ha előtte nem csak párat ugrott. Lehet meghúzta magát, én azért a biztonság kedvéért megnézetném egy orvossal, biztos, ami biztos.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az én pacim. Egyébként semmi más baj nincs vele, szóval nem sántít, mindent ugyanúgy csinál, ahogy előtte, csak kicsit lassabb, nehezen ugrik be vágtába, nem visz el, és nem ugrál, meg bakolgat:) Nem mintha baj lenne, csak inkább legyen jó kedve, minthogy bármi baja...
2011. szept. 17. 21:39
4/6 anonim válasza:
nézd meg a lábait ,hogy nem e melegednek ha igen akkor kend be lobarzsammalés hütsed vizzel ,ha nem sántit akkor nem lehet vele nagy probléma kapjon pihentetöbb munkákat azis lehet ,hogy csak lusta lovagold folyamatosan elöre ha kell kapjon esetleg több abrakot.
5/6 A kérdező kommentje:
Szoktam hűteni a lábát, ez alapvető. Azért fura, mert máskor ment mint a golyó, meg játszott rendszeresen, a pálcát csak felemeltem, és majdnem elvitt, most meg bármit csinálok, nem reagál szinte semmit... Holnap meglátjuk mi lesz. Pénteken nem vágtázott, szombaton csak kb két kör ügetés, vasárnap semmi, ma nem tudom, nem volta kint, valaki lovagolta, valszeg vágtázott is vele... Remélem a régi lesz, nem zavart ha bakolt, örültem hogy jó kedve van..
2011. szept. 19. 20:05
6/6 A kérdező kommentje:
Ma már jó kedve volt, ment, és még a fejét is lehúzta, meg játszott kicsit... wííí:DDD örülök neki, hogy újra a régi:) köszi mindenkinek:)
2011. szept. 20. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!