Megér ennyi pénzt ez a nyereg?
Amit belinkeltél az ugrónyereg,azok sokkal drágábbak,mint egy univerzális. Ha csak hobbi célra kell,akkor univerzális nyerget vegyél.
pl ez teljesen felszerelt és új:
21:45
Értem én, hogy új. De nem tudom, szerintetek ez a Nagylovas-os nyereg is jó? Mondjuk keveset lenne használva csak én nem 1-1,5 évre venném a nyerget. És nem tudom, hogy ez a Nagylovasos "tartós"-e.
Ha ugrónyerget akarsz, akkor megéri. Ha jó minőségű a nyereg, akkor megéri a használt is. Sőt, inkább vegyél használtat, de jó minőségűt, mint valamilyen szintetikus, egy-két hónapra szóló nyerget. Ha téged nem zavar, hogy használt, akkor miért is ne?
Mondjuk én akciósan vettem az enyémet, és nagyon jó minőségű, ahogy hallottam róla visszajelzéseket, még az unokáim is használni tudják. Keresd az akciós termékeket, és ne az "olcsó" tákolmányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!