Mit tegyek? Ismét lóra ültem, de már semmi sem a régi.
Szerintem csak elszoktál tőlük és megijedtél.
Töltsd velük minél több időt, de nem kell nyeregbe ülnöd, mert csak rágörcsölnél és azt megérezné a ló is. Ne aggódj, minden a régi lesz, csak hagyj egy kis időt magadnak visszaszokni.
Én is lovagolok, de most kicsit más példát mondok.
10 évet hegedültem. Nagyon jól ment, versenyekre jártunk, koncertekre, hangversenyekre stb. Ugyan úgy, mint Te én is abba hagytam 4 évig, amíg egyetemre jártam. Most, hogy több időm van újra neki akartam állni. azt hittem, hogy hú, megint milyen jó lesz pl a Pachelbel: Canont játszani, de nem... Nem pörögtek úgy az ujjaim és a hangokat sem találtam el.
Neki kellett állnom egyszerűbbeket játszani és szép lassan bevállaltam gyorsabb, nehezebb darabokat is.
Szóval szerintem kicsit magasra tetted a mércét. Talán úgy gondoltad, hogy nem lehet elfelejteni a lovaglást, mint a biciklizést. De ezzel semmi baj nincs. Kicsit kevesebb elvárásod legyen magaddal szemben és minden apró kis javulást pozitívan fogj fel!
Kitartás és jó pacizást!!! :)
én is voltam hasonlóan. NA jó, nem ennyire durván, de pont egyetem elején volt egy ilyen bizonytalan időszakom, pár hónap kihagyás után. A futószár tényleg jó, no meg jó oktató is kell, képzett lovakkal :)
Nekem szerenycsém volt, véletlenül találtam egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!