Tegnap kinn voltam a helyi fürdőn, de csak a gyerekmedence szélén ültem. Kicsit ért víz, de még jól is esett. Lehet valami bajom? Eddig semmi, se folyás, se felfázás, semmi.6 hetes kismami vagyok.
Ha bele sem mentél a vízbe, akkor mi bajod lenne tőle?
Ha sokat voltál napon, esetleg leégés, napszúrás, e a víztől semmi.
Valóban nem betegség a terhesség, de mivel ilyenkor fogékonyabbak vagyunk a fertőzésekre ezért nem árt az óvatosság, és szerintem erre gondolt a kérdező.
Én 8 hetes kismama vagyok. Mióta tudom, hogy babát várok azóta nem megyünk fürdeni, pedig én azelőtt sem igen kaptam el semmit, de jobb félni, mint megijedni. Ha lenne valami akkor úgyis jelentkezne viszketés vagy változna a hüvelyváladék szaga is.
Jó babavárást!
Ennyi erővel ne is fürödj le a terhességed alatt, vagy csapvizet se igyál, az se túl tiszta...na meg valami fertőzést kapsz még a végén!
Szerintem többet ártottál azzal ha 30 fokban ültél a tűző napon, és nem a vízben volt a hasad, hanem érte a napfény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!