Lovaglás így? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel megyünk egy helyre lovagolni de azt mondták, hogy saját felelőségre lovagolunk (mint mindenhol), de akié a ló az nem tud ott lenni. Én már 2,5-3 éve lovagolok de csak ügetek (mivel a lovardába nem igazán oktattak jól és most nemrég jöttem át egy másikba.) Párszor már ültem a lovon, amikor egy másik helyen volt.
Szerintetek így is felüljek rá, hogy nincs ott felnőtt?
Kobak mindenképp rajtam lesz!!
2011. júl. 11. 19:45
11/11 Diamond's master válasza:
Figyelj! Nekem saját lovam van, és elég nagy tapasztalatom, ismerem a lovamat, 5 éve lovagolom. És mégsem lovagolok önállóan,amikor csak tehetem az edzőmmel edzek. Szerintem legalább addig, ameddig nem tanulsz meg vágtában is teljes biztonságban ülni a lovon, semmiképp ne próbálkozz ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!