Milyen hibák lelhetőek fel az alábbi lovon?
2011. júl. 7. 20:58
1/8 anonim válasza:
Te tettél fel kérdést ezzel a fedezőménnel kapcsolatban?Nem válaszoltam rá csak megnéztem.Nekem nem tűnik rajta semmi furcsának,de nem annyira húsos és nem is nagyon izmos,de nem vagyok erre specializálódott.
2/8 anonim válasza:
Hátsó lábközepe gyanúsan vastag..
3/8 anonim válasza:
kicsit soványka is, zavaró, hogy kilátszanak a bordái, és a feneke sem elég kerek
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, én :) Nagyon beleszerettem a ménbe, de olvastam fórumokat és csupa rosszakat írtak róla..
Szerintem pont illene a kancámhoz, aki egy kicsit alacsonyabb nála, és Príma csikója! (hasonlít is rá) :)
2011. júl. 7. 21:14
6/8 anonim válasza:
Kicsit soványka de nem vészes! :)
7/8 anonim válasza:
Meg kéne nézni,milyen utódai vannak.Ha még nincsenek esetleg,mert fiatal amén,megvárnám,mit örökít.
Itt a lófajtás topicban megtalálod a kisbériseket,tenyésztőket is,ők biztos tudnak részleteset mondani.
8/8 anonim válasza:
Aki nagyon akar rajta hibát találni az mondhatja hogy aránytalan a feje a testéhez képest,meg hogy rövid a háta.
de szerintem nincs szembetűnő hiba rajta,egy tapasztalt tenyésztőnek persze lehet más véleménye.meg az is lehet h aki kritizálta,élőben is látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!