Szerintetek milyenek az alábbi lovardák (arról írjatok, amit ismertek)? (milyenek a lovak, mennyibe kerül a lovaglás és az egyebek, jó hely-e, kedvesek-e, jó-e a társaság, stb)
Itt vannak a lovardák:
Bányai Lovasiskola és Sport Egyesület (Bekecs)
Appel Lovaskert (Kistokaj)
Tata Lovasudvar (Onga)
Nyihaha Lovastanya (Dédestapolcsány)
Bíbor Horse Lovasiskola (Hajdúszoboszló)
Ferkó tanya (Kecskemét)
Júlia farm (Kecskemét)
Ha ismertek más lovardákat, írjatok róluk.
én a Tata Lovasudvarról tudok mesélni :)
Hát én voltam egyszer nyáron táborba az jó volt.
Eddig csak egyszer voltam ott lovagolni de tőlem 2500 forintot kértek és több volt mint egy óra. De rendes oktatás volt. Mindent elmagyaráztak, hogy mit hogy kell és miért. A lovak nyugodtak :) Van egy körkarám, egy rendes karám no meg terep. Alítólag az is jó bár nem voltam még sajnod még nem vagyok azon a szinten.
A társaság akiket úgy ott ismerek , meg amennyit beszéltem velük az alapján kedvesek, jófejek, segítőkészek.
A tábort is csak ajánlani tudom :) én az éven is megyek!
Appel Lovaskert:Kezdőnek 2000/óra,Haladónak 1500/óra
hallottam róla jót és rosszat,de őszintén szólva ott megvan az hogy ki jár oda évek óta..és a többiekkel(ahogy én hallottam) nem viselkednek olyan fényesen.
és van rendes akadályunk, és az órák évről évre jobbak, azért nem engednek vágtázni, mert még en ismernek eléggé ahhoz, hogy tudják, biztonságosan ülsz. Szerintem a legjobb.. én is a nulláról kezdtem kapcsolatilag velük, de egy hónap után már nagyon jó kis kör alakult ki.. szóval aki olyat ír, hogy nem törődik vele az oktató az hülyeség.
futószáron meg csak a 10 éveseket teszik fel, hogy megnézzék, hogy megy neki. ennyi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!