Tetszenek az alábbi kötőfékek?
és ezekhez szeretnék venni egy ilyen nyeregalátétet, és fülvédőt.
Nekem nem tetszik a szőrmés fülvédő, de a másik nagyon jó :)
Neregalátétből meg a kicsit vastagabb az eszméletlen jó, ezt a fajtát nem ismerem, de színben jók együtt, a fülvédővel (persze a kötőfékkel is, de azzal úgyse lesznek együtt)
Nekem nem egyik kötőfék sem tetszik meg a vezetőszár sem. Meg is mondom miért: a vezetőszár nemmás, mint 3 műanyag gurtni összefonva, a kötőféken pedig az alsó karika az orrszíjj alatt nem tűnik túl tartósnak, olyan, mintha utólag lenne rávarrva. A kapocs se tetszik rajta, mivel ez adja meg magát legelőször. Én jobb szeretem a sima bújtatós csatos kötőfékeket.
Nyeregalátétem ugyanilyen van, csak feketében. Egy hátránya van, hogy már egy lovaglás után átüt rajta a só (izzadtságtól), viszont frankón mosható gépben. Egész jól tűri a strapát.
Igen, ki tudom cseréltetni, van decathlon hűségkártyám :D
képet töltenék fel a pacimról, csak nem nagyon vágom, hogyan kell, mert a képfeltöltés.hu-n nem jelzi ki hogy fel van töltve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!