Melyik a kedvenc lófajtátok?
Figyelt kérdés
Miért szeretitek? Mi fogott meg benne? Egyéb ismereteket is írhattok róla, hogy minél többet megtudjunk.
Aki pónifajtát ír, az írja oda mellé hogy póni.
Nekem az angol telivér a kedvencem. Biztos a galopp versenyek miatt (voltunk kint vasárnap a Kincsem Parkban). Nagyon szeretem.
Persze ti írhattok többet is róla.
2011. júl. 5. 13:51
21/23 anonim válasza:
arab telivér, mert egyrészt csodaszép, másrészt meg szívós. Sokan azt hiszik, hogy nagyon temperamentumos, de nem igaz. Persze ez is egyedfüggő. A lipicai leginkább a fogathajtásban remekel, ott nagyon jól megállja a helyét. Lovagolható is, de nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon makacs fajta :) Szeretem még a shire horse-t meg az amerikai lófajtákat, mivel nagyon nyugodt természetűek.
22/23 anonim válasza:
Furioso, mert nagy és nyugodt, jó hátas. Ja meg mert nekem is olyan van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!