Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Melyik a kedvenc lófajtátok?

Melyik a kedvenc lófajtátok?

Figyelt kérdés

Miért szeretitek? Mi fogott meg benne? Egyéb ismereteket is írhattok róla, hogy minél többet megtudjunk.

Aki pónifajtát ír, az írja oda mellé hogy póni.

Nekem az angol telivér a kedvencem. Biztos a galopp versenyek miatt (voltunk kint vasárnap a Kincsem Parkban). Nagyon szeretem.

Persze ti írhattok többet is róla.

2011. júl. 5. 13:51
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
22%
A ringló.
2011. júl. 5. 14:04
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudok semmit a lipicairól, csak azt hogy monarchiában volt nagyon népszerű, és ma is van egy lovas iskola, vagy Szlovákiában vagy Ausztriában ami nagyon előkelő, onnan mennek lovas versenyekre.

És hogy nem teljesen hó fehér ami nekem csalódás volt, de ettől még szép.

Az énpici pónimat is szeretem, szép színesek nekem a zöld a kedvencem.

2011. júl. 5. 14:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
én a német fajtákat szeretem, mondjuk a telivéreket is. bár velük nekem sokszor meggyűlt a bajom, amikor az egyik megijedt, és a többi is kitört meg versenyezni kezdtek egymással. a németeket azért, mert sokoldalúak, és hozzám illő a vérmérsékletük :)
2011. júl. 5. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fríz, a shire, az appaloosa, a fjord póni, és az arab telivér a kedvencem.

Itt vannak a képek (ez amúgy az én weblapom): [link]

2011. júl. 5. 15:46
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Knabstrupper...Kemény és intelligens fajta, de tudni kell róla, hogy ma már igen ritka. A legjobban a kinézete nyűgöz le, ugyanis apró pöttyökkel van tele...Itt egy kép:)

[link]

2011. júl. 5. 17:49
 16/23 A kérdező kommentje:
Az utolsó három válaszolónak ment a zöld kezecske.
2011. júl. 5. 18:54
 17/23 anonim ***** válasza:

1. Fríz: mert elegáns és (nem tom jobban leírni mert nem értek a lovakhoz) tetszenek azok a lófajták amiknek nagy szőr van a patájuknál viszont a többi ilyen lófajta az kicsit testesebb.

2. Paint (Amerikai foltos ló): hát mert foltos xD

3. Shagya-arab: mert kecses és gyönyörű.

2011. júl. 5. 18:59
 18/23 anonim válasza:
magyar félvér és kisbéri félvér legszebb és nagyon szép lovak(= de a lipicai is lenyűgöző mert nagyon különleges
2011. júl. 5. 23:05
 19/23 anonim ***** válasza:
nekem a FRÌZ mert gyönyörü,a nóniusz az nem tudom miért csak úgy elbüvölt,a furioso azért mert olyan kecses
2011. júl. 6. 09:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem a fríz, igazából azóta, mióta kaptam egyet. Előtte is nagyon tetszett a kecsessége és a kinézete, de most már tudom, hogy rendkívül kényelmes, bár picit néha nehéz vele. :P
2011. júl. 6. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!