Melyik a kedvenc lófajtátok?
Miért szeretitek? Mi fogott meg benne? Egyéb ismereteket is írhattok róla, hogy minél többet megtudjunk.
Aki pónifajtát ír, az írja oda mellé hogy póni.
Nekem az angol telivér a kedvencem. Biztos a galopp versenyek miatt (voltunk kint vasárnap a Kincsem Parkban). Nagyon szeretem.
Persze ti írhattok többet is róla.
Nem tudok semmit a lipicairól, csak azt hogy monarchiában volt nagyon népszerű, és ma is van egy lovas iskola, vagy Szlovákiában vagy Ausztriában ami nagyon előkelő, onnan mennek lovas versenyekre.
És hogy nem teljesen hó fehér ami nekem csalódás volt, de ettől még szép.
Az énpici pónimat is szeretem, szép színesek nekem a zöld a kedvencem.
Nekem a fríz, a shire, az appaloosa, a fjord póni, és az arab telivér a kedvencem.
Itt vannak a képek (ez amúgy az én weblapom): [link]
Nekem a Knabstrupper...Kemény és intelligens fajta, de tudni kell róla, hogy ma már igen ritka. A legjobban a kinézete nyűgöz le, ugyanis apró pöttyökkel van tele...Itt egy kép:)
1. Fríz: mert elegáns és (nem tom jobban leírni mert nem értek a lovakhoz) tetszenek azok a lófajták amiknek nagy szőr van a patájuknál viszont a többi ilyen lófajta az kicsit testesebb.
2. Paint (Amerikai foltos ló): hát mert foltos xD
3. Shagya-arab: mert kecses és gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!