Milyenek a megye lovardái (bővebben lent)?
A lovardák itt vannak
Véleményeket is várok, melyik a megye legjobb lovardája?
Én is várom a válaszokat!(Én már nézegettem a válaszokat ahol erről a helyekről( 2 hely) írnak)
Appel:Van aki utálja,de az nagyon és van a ki szereti.Van kialakult lovas kör akik már több éve oda járnak..azokat imádják,a többit le se szarják.(hallottam nem jártam oda.)
Oroszkúti:Nem nagyon szeretik mert csak terep van és életunt iskolalovak ami tudják hogy hol milyen jármódba kell menni..már nagyon megszoktak mindent..rajtuk csak utazni lehet nem lovagolni.(erről is csak hallottam nem jártam oda)
Tata lovasudvar: párszor voltam itt lovagolni, meg ide járok táborokba (nem ide járok lovagolni mert én máshol lakok, csak ha erre járunk elszoktam járni) A lovak nyugodtak, jól vannak tartva. Oktatás jó, mindent elmagyaráznak, hogy mit hogy kell és miért. Társaság is aranyos, meg jó fejek. Van egy karám meg egy körkarám ahol lovagolni lehet no meg terep.
Pontosan mire vagy kíváncsi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!