Pest megye Szigetszentmiklós Szigethalom, akár még Tököl (de ez már vésztartalék) találok olyan lovardát ahol olcsó a lovagoltatás?
pls. olyan írjon aki tudja az árakat (v sejtése van) és tud vmi elérhetőséget írni max 2500 Ft/ óra
Tudok lovagolni 2 éve jártam csak abba hagytam anyagi problémák miatt. lovagoltam már be lovat (bnőm lovát) szóval jó lovas vagyok. most lehet belekéne rázódnom mert vagy fél éve nem ültem lovon. arra gondoltam h heti 2x lemek mert most se vagyunk olyan jól anyagilag de LÁTVÁNYOSAN jobb. esetleg 3x.
Voltam olyan helyen ahol az oktató bunkó volt stb...
Ilyet ne írjatok!
Olyan helyre megyek ahol makrancosabb lovak is vannak, szeretek problémás lovakkal dolgozni.
Köszönöm! (az értelmes válaszokat)
te tudsz? megoszthatnád a nagy titkot
egyébként lovasember ilyet nem mond, ha valaki egy kicsit is tud már lovagolni rájön hogy nem mondhatja hogy tud..ha érted mire gondolok..
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__1801334-van-pe..
Ezt a kérdést én írtam ki, hátha a soroksári nem lenne olyan messze tőled mert én azt találtam 2800ft-ért.
Tudom nem Pesten kerestél de ezt a környéket nem ismerem.
Második komentelő vagyok. Hát autóval sajnos nem tudom mert csak BKV-val közlekedek és a kilenc kerületből durván nekem egy 40 perc a várakozási idővel együtt. De nem tudom pontosan mert még nem voltam ott csak tervezem.
Honnan szeretnél menni?
Most nézem 23dik kerület.
Ha mennél előbb mint én tudnál nekem írni, hogy milyen volt mert ha minden igaz én csak 17-én fogok tudni menni ez sem biztos attól függ, hogy a párom hogy dolgozik, hogy a 7 hónapos babámra tudjon vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!