Hogyan bízzak meg benne? Mit tegyek?
Kedves kérdező!
Nekem van egy 1 éves csikó lovam. Mikor még pici volt (kb. 7 hónapos) akkor én vezetem be a karámba. Csak, hogy az anyukája előrébb járt és elkezdte nyihogni neki én meg berezeltem, hogy úristen most el fog szaladni. Hát meg is érezte mint akit puskából kilőttek úgy rohant be a karámba át a villanypásztoron ott sírtam, hogy ennyire béna vagyok és persze féltem is. Utána Apukám rám erőszakolta, hogy fogjam meg a lovat simizzem meg és újrapróbáltam az egészet. Azóta nem is félek az ilyen dolgoktól...mindig újra kell csinálni, meg kell csinálni. Bármit is gondolsz, hogy ez nem jó és, hogy félek ne érdekeljen! Menj oda ülj fel és ne törődj semmivel!
Rendben!
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Már ma ki is vittem a kobakot és kint is hagytam, hogy ha felülök kint legyen.. bár ilyen nagy melegben egyikünknek se jó. Főleg, hogy jönnek a legyek, böglyök :/
Kérdező!
Ha ismeretlen lóra ülök akkor bennem is mindig megvan a zabszem, nem félek, csak izgulok, de pár kör séta és ügetés után ez hamar oldódik. Nem nagyon szabad bizonytalannak lenni, mert átveszi a ló és egy agyasabb ezt akár kihasználhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!