Ez mire vonatkozik a valóságban?
pl egy 25 éves felnőttet nem biztos, hogy le fogja kötni, hogy 8-14 éves gyerekkel együtt pl gyöngyöt fűzzön.
A programokban van különbség, meg talán a kajával is tudnak így játszani, mert egy gyerek kevesebbet eszik, mint egy felnőtt.
Tegnap láttam egyet a 6-18as korcsoporttal, az nem nagy korkörülnbség? Mert egy 6éves meg egy 18? :\
Azért kérdeztem mert én sajnos sokból kiesek már, de a súly/magasság miatt extrém eset vagyok. 16éves 153cm 43kg - nagyobbak nálam néha már a 12évesek is.
Érdemes megkérdezni hogy esetleg ha túlléptem a kor nem sokkal (pl 14 a korhatár) mehetek-e? A felnőttbe nem mehetek még... Meg ott a legtöbbször már nagy lovon megy az oktatás amin én elveszek... egyszerűen nem nekem való.
Persze, hogy mehetsz. Nem fognak mérlegre állítani, és méricskélni.
A korosztálybeli sajátosságok miatt van ez így. GOndolom ezen belül különböző programok lesznek az egyes korosztályoknak.
Szerintem biztos mehetsz, ha téged nem zavar, hogy 10 évesekkel leszel.
De amúgy nagy lovon is simán lovagolhatsz, van egy ismerősöm, aki 6 éves és nagy lovon lovagol.
köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz :)
Igazság szerint nagy lovakon tanultam (170-180cm marmagasság között) és nincs akkora biztonságérzetem mivel a lábammal nehezen tudom "átölelni" a lovat. A 140-160cmeseken határozottan tudok lovagolni.
Ahol néztem, nincs kézműveskedés, lovaglás 2*2óra vagy 2*1,5óra + elmélet + ügyességi játékok (nyergelő verseny, tudáspróba stb) + meg a lovakkal töltjük az időt + egy nap strand.
Ezen már azért látszik hogy nagyobbaknak van szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!