Tart valaki lovat bértartásban Miskolcon a Csattos-hegyen?
ÓÓ..hát ott még nem jártam.Egyszer mikor arra mentünk autóval kb este 8 lehetett akkor egy kislány lovagolt ott a lovával.Elég jól felszerelt ló volt és a kislány sem szegény családból származott..látszott rajta.(Csak mert saját ló volt,nike cipő (lovagláshoz!!) meg adidas cuccok rajta).Úgyhogy biztos a legjobb helyet keresték a szülők a gyereküknek.
Igen imádom őket,járok is lovagolni csak nem miskolcra.Miskolctól kb 10 percre van ahova én járok.
erre gondolsz? ismerem simon zolit, nagy életművész, de a "lovardát" úgy képzeld el, hogy egy ménesnyi vágóló minőségű lovacska van ridegtartásban, van egy istálló, ahol a tehenek, meg a kocsis ló állásban vannak. nincs pálya, hacsak te nem kerítesz magadnak el egy helyet, és a takarmány meg nem épp lónak való, darát, lisztet, meg kenyeret esznek. én nem vinném oda a lovam..
Viszont a terep szuper, és közel van a városhoz. Ha kérsz egy külön karámot, és beszerzed magadnak a takarmányt, akkor jó ötlet lehet.
A környéken egyébként minden dombon van egy tanya, de mind hasonló minőségű, az igényeiden múlik.
Hozzáteszem, hogy Miskolcon NINCS igényes lovarda.
Utolsó vagyok.Nézd meg az utóuratot a hirdetésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!