Ha lenne bértartásban egy kancám és csikót szülne, akkor a csikó miatt többe kerülne a bértartás?
Figyelt kérdés
Hozzátenném, nincs lovam még.2011. júl. 16. 19:23
1/7 anonim válasza:
Hát ha a csikó nem eszik, nem iszik, nem kell rá vigyázni, almozni, nem foglalnak több helyet, akkor gondolom nem...
2/7 A kérdező kommentje:
Szóval kell
2011. júl. 16. 19:39
3/7 anonim válasza:
Ez attól függ hogy egyezel meg a bértartóval, de ingyen tuti nem lenne.
4/7 anonim válasza:
Ott kezdődik az egész, hogy a bértartó bevállalja-e, hogy ott születhessen csikó. Biztos hogy kell rá fizetni, de nem teljes összeget, hanem amit megegyezel a bértartóval (fél ár, negyed ár).
A csikós kanca külön gond, mert eleinte nem teheted össze a többi lóval, a csikóra is pluszban oda kell figyelni.
5/7 anonim válasza:
Ezen én is gondolkoztam, mivel ugye ha csikó születik, és marad, akkor előbb-utóbb leválasztják, és külön box vagy saját hely kell neki, úgyhogy akkor valszeg tényleg rá kell fizetni:/
6/7 anonim válasza:
Amelyik helyeken jártam eddig ott választásig nem kértek a csikó tartásáért pénzt, utána igen, de kevesebbet mint a normál bértartás ára.
7/7 anonim válasza:
6 hónapos koráig nem kérnek érte pénzt, mert ugye addig nem nagyon eszik.... Aztán utána mikor elválasztják őket akkor uyge külön box kéne meg ilyenek, már ő is eszik rendesen, utána pedig teljes árat szoktak elkérni. Gondolj csak bele, egy póni is kisebb kevesebbet eszik mégis ki kell fizetnie az összeget a gazdinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!