Hogy csináljam? (nem túl megfelelő a témakör de ez tűnt legjobbnak. XD)
Én még mindig a használt cuccokat mondanám. Minőségben is valószínűleg jobbak mint a dechatlonos, és olcsóbb is.
Nacit használtan már 1000-2000 Ft-tól lehet venni,
Kobakomat én azt hiszem 1500-ért adtam el, cipőt(talán 10x volt valaki más lábán) 3000-ért vettem...
lábszárvédőket is láttam egész jókat, 2-3000 Ft-ért
szóval így pár hónap alatt össze tudod szedni, csak sokat kell keresgélni.
A lovarda sem ad kobakot?
Itt vannak, tényleg van egy csomó olcsó.
csizma 2000, naci 2000, kobak 3000, lábszárvédő 3000
így csak 10000, meg kb 2000 postaköltség, ha személyes találkozó nem jön össze.
Kezdd a kobakkal :)
A kobak a legfontosabb! Azt szerezd be legelőször, hiszen a legtöbb helyen anélkül nem is engednek lóra ülni. gondolom ahol lovagolsz ott ad a lovi, de azok kitudja milyenek, ki hordta stb., jobb is egy saját. Én anno 5000ért vettem, de az új volt akkor. Használtat kb 2000 környékén kapsz, de jól nézd át, hogy nincs-e rajta sérülés, mert az ami esetleg nagyobbat koppant már nem nyújt olyan védelmet.
Nadrágot én úgy túrtam 3000ért, ráadásul márkásat, semmi baja nincs, gondolom kinőtte az előző gazdája.
Jól írják a többiek, különféle lovas fórumokon, hirdetőkön előbb utóbb találsz jó áron cuccokat, akár a környékeden is.
A helyedben nagyon örülnék, hogy 1500ért tudsz menni lovagolni, mert a legtöbb helyen ennél drágább, 2000-3000 Ft.
Te hova jársz h ilyen olcsó?
Egyébként mért nem engedi?
Sztem úgy csináld hogy egy darabig 2 hetente jársz, és akkor sokat tudsz spórolni.
De a dechatlonos olcsók tényleg nem húzzák ám sokáig.
Ha nem vagy még elég idős a diákmunkához, akkor otthon kérdezd meg szüleidet, hogy ha többet segítesz otthon, fűnyírás, mosogatás, vasalás, kisebb tesóra vigyázás, takarítás, akkor nem adnának e egy ideig kicsit többet.
Meg magyarázd el, h mért fontos a kobak...
De ez nem olyan internetes vásárlás!
Írsz egy e-mailt az eladónak, megbeszéltek egy helyet és egy időt, majd ott készpénzben kifizeted neki a cuccot. Sőt még alkudni is lehet. Olyan, mintha csak egy hirdető újságban böngésznél. Itt nem kell bankkártyát megadni, meg postaköltséget fizetni. Ez személyes találkozó, ő adja a cuccot, te meg a pénzt. Én is vásároltam már így és nem bántam meg.
Hidd el mi csak segíteni akarunk neked, szerintem egész jó tippeket kaptál. Vagy csak nem akarsz használt holmit? Akkor meg kuporgasd a kis pénzed és várd meg amíg kigyűlik. Jobbat nem tudunk mondani.
Nem tudom mért ciki a használt cucc. A dechatlonosok nagy része intenzív használatban pár hónapig bírja csak (de ár-érték arányban ez nem olyan rossz, meg ritkán lovaglóknak, növésben levőknek tökéletes)
de pl a chapsük az sztem nagyon nem jó :( mmint az a legolcsóbb.
egyébként csak ez a pár megoldás van, amit már felsoroltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!