Hogy csináljam? (nem túl megfelelő a témakör de ez tűnt legjobbnak. XD)
Adj el valami felesleges cuccodat vaterán vagy expresszen, vagy nézz neten használt felszereléseket, ami 1000x olcsóbb és jobb minőségű mint a dechatlonos bóvlisságok.
www.lovasok.hu-n a lovas apró között találsz sokat, vagy a lóbarátok forumán az apróhirdetés kategóriában
Nem tudsz ingeyn lovagolni? Mivel a szüleimnek nem volt pénze, kénytelen voltam magam megoldani. 13 éves koromtól soha nem fizettem lovaglásért. Kint lógtam egyfolytában, segítettem, sz*rt pucoltam, cserébe ingyen lovagolhattam. Voltam így magánembernél, iskolalovak mellett, de neves díjlovas istállóban is.
Esetleg, ha nyáron lesz időd, nyugodtan "fúrd be" magad, a megmaradt pénzből meg veszel cuccokat.
Ha neten kinézed, szóban le tudod beszélni, és személyesen is tudtok találkozni.
Aranypatkó néven van valahol az 50es villamos vonalán egy lovasturi, ott is vannak használt cuccok.
Egyébként a lobaratok.hu fórumát is ajánlom, rengetek használt lovasfelszerelés van, elég jó áron.
Egyébként hol jársz te 1500-ért lovagolni? :O
Vagy kérsz ünnepekre is pénzt.
Szépen, lassan meg lehet venni, én se kaptam semmit se szüleimtől...Aztán először nacit vettem, majd lábszárvédőt, majd kobakot, majd cipőt. Csak szépen lassan.
És mostmár minden feltétlenül szükségesem megvan, igaz mind használtan, de jó ez így is.
Egyébként rendszeres lovagláshoz a dechatlon olcsóbb árkategóriájú cuccai nem feltétlen jók. Barátnőm dechatlonos nacija 1 hónap alatt szétment,mondjuk ő napi szinten használta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!