Érdemes lenne meg venni? (lennt)
Figyelt kérdés
nagyon tetszik és árba se sok első ránézésre
alacsony vagyok,azért is néztem ilyen méretbe :)
17/L
2011. ápr. 7. 12:10
11/15 anonim válasza:
A sportlo nem tul magas. Sztem jobb lenne mint a poni, bar a poni is szep de egy ido utan talan mar alacsonynak talalnad.
12/15 anonim válasza:
NEM DE AZT A TIZENÖTÉVES KANCÁT IGEN
13/15 anonim válasza:
attól függ mire akarod használni ha csak kabalának akarod vezetgetni szeretgetni akkor a pónit ajánlom ha ráis akarsz űlni akkor énis az utólsót ajánlom
14/15 A kérdező kommentje:
találtam egy kisbérit,őt veszem meg inkább :)
2011. ápr. 17. 17:57
15/15 anonim válasza:
Az elsőnek linkelt pónit nem nagyon ajánlanám, és a 160 cm-mel és 46 kilómmal nem ülnék fel rá, max gyerekeket ültetnék fel... Ha mindenképp kisebb lovat szeretnél, akkor haflingit vagy hucult vagy valamilyen hucul keveréket ajánlanék. Ahol lovagolok, van egy hucul-póni keverék (nem tudni, hogy milyen póni). Nagyobb póni méretű, és kinézetileg inkább egy kecsesebb póni, mint egy vaskos hucul. Rendkívül nyugodt, terepbiztos, lehet vele ugratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!