Mi hír van Owerdose-ról, a magyar csodalóról? Nagyon hallgat róla a világ!
Overdose nevű lóról hallottam, owerdose-t nem ismerem.
googleba beírod és biztos találsz róla friss híreket
Bemásolva:
,, 2010.11.26, 18:35
Törzsvendég
Csoport: Fórumtag
Lehet, hogy nem a legkorrektebb cikk volt, ami Dózival kapcsolatban megjelent, de a tévedés és a sárdbálás között azért valljuk meg volt valami, ami tényleg szomorú magyar valóság...
Nekem nem megy ki a fejemből, hogy a milliárdos paci lábára csak csemperagasztóra tellett és hogy tényleg a médiázás, a sztárolás miatt lett oda a történet.
Rossz pata ide, rossz pata oda, a baj ott kezdődött, amikor a kovácsot nem hagyták dolgozni normálisan és félreverte a szeget. Aztán a ragasztózás, túletetés, az utazgatások és még sok minden, amiről már több oldalnyi szájat téptünk.
Overdose nálunk és miattunk lett az ami, sajnos minden szempontból. Jóból és rosszból egyaránt.
Én azért még várom a jövő évet.
Egy kérdés a szagemberekhez - mi volt ez a tályog már megint a patáján? Nem ragasztott patkóval jár már? "
Ez nem én írtam hanem egy forumozó tag a lóbarátok fórumain.
Szal Ő dolgozna szépen... ha tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!