Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Másnak is szokott ott lent...

Másnak is szokott ott lent fájni lovaglás közben? L/

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Melegítőnadrágban nem is lesz százas az ülésed. Valószínű, hogy csúszkálsz a nyeregben, nem jó az ülésed.
2011. febr. 17. 10:56
 12/17 anonim válasza:
Nőgyógyásznál voltál? Szerintem csont hártya gyulladás.
2011. febr. 20. 14:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Vagy két éve voltam valami okból (az most lényegtelen). Amúgy még kicsi vagyok nőgyógyászhoz, úgy hogy nem járok még. Ha az lenne akkor azt akkor észrevette volna nem?
2011. febr. 20. 15:21
 14/17 anonim válasza:

Áh, csak oltanak... nincs csonthártyagyulladásod.

Én is ilyen vagyok, minden tör, kivéve... :)

Még a biciklizés is fáj, nekem a medencecsontomhoz nagyon odanyomja a dolgokat (pedig normál súlyom van) és még két napig fáj egy óra bringázás.

Próbáltam különböző nyergeket is, de mindegy volt...

A megoldás részemről (mivel nem voltam egy nagy fan) :

se lovaglás, se bringa (max évente 1x kibírom...)

2011. febr. 23. 19:47
 15/17 A kérdező kommentje:

Mondjuk csonthártyagyulladás tényleg nem lehet, mert a csiklóm fáj de hát kitudja.

ÓÓ, azért annyira nem fáj szerencsére, hogy abbahagyjam a lovaglást. :)

2011. febr. 23. 19:56
 16/17 Cuky123456789 válasza:
No most, olvastam olyasmit, (de ez csak akkor aktuális, ha szűz vagy) hogy lovagláskor a szűzhártya nyúlhat. És vannak olyan lányok, akiknek ez nagyon erős. Szerintem ez is lehetséges.
2011. márc. 26. 19:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha még mindig fáj esetleg próbálj ki egyhosszú szárú biciklis nadrágot ;) ezeknek ez ülepénél van egy kis szivacs réteg, ami a bicajosokat védi a töréstől, lehet neked is bejön. Térdfolttal erősítheted és tök alkalmas lesz a lovaglása.
2011. márc. 26. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!