Másnak is szokott ott lent fájni lovaglás közben? L/
Nem lehet, hogy túl előreülsz a nyeregben? Nem az első kápán kell lovagolni, hanem pont középen ülni, és kényelmesen felöltözni.
Ez elég furcsa, még sosem hallottam ilyet, pedig elég régóta mozgok ebben a közegben...
Milyen nadrágban lovagolsz? Rendes lovaglóban? Mert abban nem kéne fájnia a varrásai miatt.
Lehet nem megfelelő a nyereg, vagy az ülésed rossz.
Melegítő nadrágban szoktam.
Amúgy nem izomlás miatt (akkor csak a belsőcombom fáj).
Viszont az lehet, hogy a rossz ülés miatt.
De amúgy nem is tudom hogyan mondanám az oktatómnak. Elvégre ő férfi. ,,Kicsit" zavarban lennék.
Próbálok mindig helyezkedni, de mindig visszacsúszok.
Egyébként nem a csontom fáj.
Nekem is volt már ilyen. Vacak volt a nyereg és ha helyesen ültem benne, akkor sajgott ott. :S Csak akkor nem fájt, ha begörbítettem a medencém, de úgy meg nem lehet normálisan ülni ugye. Valahogy kérd meg az oktatód, hogy adjon másik nyerget, mert feltör, nem tudsz rendesen ülni ebben vagy valamit találj ki, amiből tudhatja, hogy nem nyafogsz, de mégsem ciki megmondani. :D
Bevallom, én többek közt ezért is vettem saját nyerget. Szerencsére ahová járok több helyre is, megengedik hogy a sajátom használjam és olyat vettem, ami a legtöbb lóra passzol (3-as markamrával). A sajátom tuti nem tör fel sehol, jó benne ülni, az én testformám vette fel a nyereg. Igaz nem volt olcsó, de nekem megérte, hogy normálisan és kényelmesen ülhessek a lovon, ne pedig lestrapált és vacak iskolai nyergekben, amikben egy rémálom a lovaglás. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!