Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyit fizetnél, hogy valaki...

Mennyit fizetnél, hogy valaki jól belovagolja a lovadat?

Figyelt kérdés

mondjuk Ft/hó-t írjatok

azért kérdezem mert, úgy látom az emberek sajnálják erre a pénzt.

2011. jan. 18. 19:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%

Én sem fizetnék alap esetben, mert már lovagoltam be jópár lovat. De! Ha mondjuk időhiány miatt mégis úgy döntenék, akkor kb. 50-60.000-et szánnék rá, persze úgy, hogy a futószáras részen már túl van a ló.

Ellenben ennyiért biztos, hogy nem vállalnám el más lovát. :(

2011. jan. 22. 08:50
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Én is lovagolok de biztosan ha lenne egy csikóm biztosan én csakis én lovagolnám be ki tudja más hogyan lovagolja be meg aki csikot vesz az tutti h ö lovagolja be mert számit is rá h be kell vagy valami kaposvári lovakadémiára viném el 2hónapra minimum ott eléggé jo edzök vanak és ott segitenek de akkor is én lovagolnám be meg ha egy bértartás 60,000ft legalább és az ismerösöm is lovagol be lobakat de itt eléggé piti pénzekröl beszéltek kb olyan 500ezer ft körül lenne h hobby szinten legyen
2011. jan. 29. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!