Miért nem tudom soha vágtába beugratni a lovamat?
Eddig 5x vágtáztam, akkor is csak nagyon nehezen sikerült. Nagy volt a kör, azzal nem volt gond, külső láb hátra, belső előre, és rengetegszer belerúgok (milyen rondán hangzik már :S) a lóba, de nem képes vágtázni, csak olyan gyorsan üget, hogy beleszédülök. Egyszer sikerült egyből beugrasztanom, aztán márcsak úgy, hogy ügettem vele néhány kört gyors tempóban, aztán séta, rácsaptam a vállára pálcával, aztán sétából ugrasztom be, de rendes módon nem sikerül. Egyszer próbáltam pálcával rásegíteni, akkor elkezdett rúgni, majdnem leestem. Miért lehet?
Ami még a vágtával kapcsolatos: Ritkának számít, ha 3 kört képes vagyok folyamatosan vágtázni, ha sikerül beugrasztanom, pedig hajtom, nem húzom a szárat, mégis elkezd sétálni vagy ügetni. Ez miért van?
14.55-ös: nem tudom miért kellene valakinek feladnia egy hobby-t vagy sportot mert elsőre nem megy. Te is ilyen hamar feladod a dolgokat? Akkor gratulálok.
Én is a beugratással küzdök, néha megy, néha nem, bár a ló is elég makacs amin tanulok. De csak beletanulok egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!