Milyen lovat érdemes venni első lónak?
Figyelt kérdés
És kb mennyiér...és hány éveset..melyik fajtát, ha van ilyen?tegnap 18:58
1/13 A kérdező kommentje:
És honnan?😁😅
tegnap 18:59
2/13 anonim válasza:
....
És mekkora hely kell neki? Istálló/legelő?
És mivel/ milyen gyakran kell etetni?
És mennyit kell vele naponta foglalkozni, milyen gyakran kell tisztítani, átmozgatni?
És mekkora kiadást termel évente?
3/13 anonim válasza:
😅Lánynak hány éves .... 😅 e'ppen 16 😅 ?
4/13 anonim válasza:
Hintaló? Olcsó, kis fogyasztású. Nem kér enni.
8/13 anonim válasza:
Jujjj ma rengeteg minden fogalmazódott meg bennem. Először is hogy mi ez a rengeteg kérdés ma/ az elmúlt napokban arról hogy hol, honnan, mikor érdemes lovat venni. Másrészt pedig kíváncsi lennék hogy ki/kik írják ezeket és mennyire értenek a lovakhoz. Én 17 éves vagyok, lovak között nőttem fel, de még így sincs saját lovam, mert nem érzem magam készen arra hogy egy ekkora felelősséget vállaljak. Az hogy milyen lovat érdemes venni, az nem fajta függő hanem ló.Amit nem szoktak ajánlani az az arab és az angol telivér, de még ez is ló függő. Első lónak 10-12 év közötti lovat szoktak ajánlani kancát/heréltet és nyugodtat. De sokan vesznek első lónak fiatal lovat/csikót, ez a lovas tapasztalatán múlik, bár általában zöldet zölddel párosítani nem jó. De lovat csak kellő anyagi háttérrel és felkészültséggel szabad venni. Azt hogy honnan az részlet és igény kérdés, egy dolog biztos nem kupectől. Hiába hiszed azt hogy te onnan megmentessz egy lovat abból a pénzből amit neki adsz vesz két másikat. De szerintem ha ezek a kérdések még felmerülnek akkor nem állsz készen a lóvásárlásra, max a hintalóra.
9/13 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen undoknak lenni?😅🤣
tegnap 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!