Mik az évi kötelező oltások lovaknak?
Figyelt kérdés
Illetve milyen állatorvosi kezelésben kell részesülniük?aug. 28. 23:44
1/5 anonim válasza:
*Melyek az évi kötelező…
Mik a Hakkinen
2/5 anonim válasza:
Influenza: versenyző, idegen helyeken járó lovaknak fél évente, hobbi lovaknak akik nem járnak sok fele évente
Vérvétel ( fkv, takonykór, ...): versenyző lovaknak 1 évente, hobbilovaknak 3 évente kötelező, de érdemes évente, mert klinikára csak akkor léphet be a ló, ha van egy évnél nem régebbi vérvétele. Tehát ha rosszul van a lovad nem tudsz vele bemenni nélküle.
Évente kell ellenőrizni a fogakat, ha kell reszeltetni.
Ezek a nagyon alapok, a többi ráadás.
3/5 anonim válasza:
Ja meg ha állatorvosi kezelésnek számít, akkor féreghajtó fél évente, tavasszal és ősszel.
4/5 anonim válasza:
2-es, annyiban javítanálak hogy versenyző lovaknal fél, míg a hobbilovaknak évente kell a vérvétel (fkv stb)
5/5 anonim válasza:
Kedves 4!
Megkérdezhetem, ezt hol olvastad? Mert nem így tudom. Versenyeztem, és úgy volt, ahogy írtam, valamint utána olvasva is azt találtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!