Már egy ideje foglalkozok egy lóval ami nem az enyém és a gazdája nem engedi hogy rá üljek.Mivel bizonyítható neki?vagy hogyan kérdezzem meg? (4 éve lovaglok és tudja is)
Falusi gyerek voltam.
Voltak olyan szomszédaink, akikhez a nap bármelyik szakában (akkor is, ha nem voltak otthon) át lehetett menni.
Ha azt mondták, hogy valamihez NE nyúljak, akkor szíveskedtem tiszteletben tartani. Akkor is, ha tudtam, hogy nem lenne probléma belőle. Tiszteletben kell tartani a másik kérését, pláne ha az ő tulajdonáról van szó.
"kitaláltam hogy én szeretnék rajtuk lovagolni is mert sosem volt szinte rajtuk lovagolva"
Akkor annyi eszed is van, amennyi látszik, mester!
Felültél egy belovagolatlan, nyers lóra és csodálkozol, hogy lestél?
Örülj, hogy nem taposott meg, baszki!
Szerited mitől szakma a csikós vagy a lovász? Mi?
Nem abból áll a dolguk, hogy "csak" hajtják meg itatják a lovat, meg csutakolják.
Ők képzik is a lovat, amit te nyilván nem tudsz.
Na ők fel tudnak ülni a nyers lóra is, mert tudják, hogyan kell.
Inkább tőlük tanulj, mert amit csinálsz, az két dologra vezethet: vagy temető vagy kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!