Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Németországból vagy Ausztriábó...

Németországból vagy Ausztriából (amelyikről tudsz kb. árat írni) mennyiből lehet kihozni egy lószállítást ill. csikószállítást Magyarországra, és hogyan (kikkel, milyen szállítócéggel) a leggazdaságosabb? Csikószállítás ára kevesebb?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 21. 08:49
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nem "haverom"senki onnan nem ismerem őket csak az átvételek átadásokkor 5 perces találkozók erejéig. Nem védem őket és nem vagyok elfogult sem csak ahogy korábban már írtam, elmondtam a saját tapasztalataimat mivel az eredeti kérdésedben szállitó cegekről és azok árárol erdeklődtél.🙂 Nem bántani vagy felidegesíteni akartalak a válaszommal csupán azt gondoltam az oldal arról szól hogy mások tapasztalásaiból tudunk informálódni. Ahogy már írtam, remélem megtalálod a hozzád passzoló céget. Szép napot neked!
2024. jún. 18. 15:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Csak mintha teljesen kiesne neked az ellenérv (arra nem írtál semmit), ami nagyon is valós. Persze addig minden jó, amíg nincs baj, az világos volt eddig is.
2024. jún. 19. 10:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerintem önmagadat próbálod igazolni még így anonim is, pedig jobb lenne saját magad szempontjából, ha szembenéznél azzal, hogy probléma esetén teljesen eszköztelen lettél volnál, mivel aláírtad.
2024. jún. 19. 12:19
 14/14 A kérdező kommentje:
* lettél volna
2024. jún. 19. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!