Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Németországból vagy Ausztriábó...

Németországból vagy Ausztriából (amelyikről tudsz kb. árat írni) mennyiből lehet kihozni egy lószállítást ill. csikószállítást Magyarországra, és hogyan (kikkel, milyen szállítócéggel) a leggazdaságosabb? Csikószállítás ára kevesebb?

Figyelt kérdés

ápr. 21. 08:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Én úgy saccolnám, ha német cég vinné az olyan 800-1000 euró lenne, de nagyban függ a távolságtól is. Nem mindegy, hogy a Chimseetől kell Sopronig, vagy Hamburgtól Békéscsabáig...
ápr. 21. 09:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, persze, amelyik távolságról lenne adat, az jó lenne viszonyítási alapnak. Meg még én sem tudom, honnan lenne.
ápr. 21. 09:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha tudsz konkrét német céget, annak is elkérném a nevét / elérhetőségét.
ápr. 21. 09:20
 4/14 anonim válasza:
79%

Szia!

Éppen most intézek egy Budapest-Hamburg közötti fuvart 1 lónak 490eur+ áfa a költsége

Horse Trans Cargo a cég a honlapjukon keresztül nagyon egyszerűen tudsz árajánlatot kérni ha megvannak a pontos fel és lerakó címek.

ápr. 24. 12:53
 5/14 A kérdező kommentje:

#4 Láttam a honlapjukat, és azt, amit alá kellene írni.

Pl., hogy a saját megítélésük szerint (amiben nekem szavam sem lehetne) ha nem tudják felrakni a csikót, akkor otthagyhatják, és nekem ugyanúgy fizetnem kellene. Sok ló szállításánál a nyomás is a szállítókon van, hogy a többi ló idejét is "húzza" az az egy, amelyiknek esetleg nehezebb a felmenetel, csikó lévén.

A károkozás részével is úgy látom, a cég nemcsak levédi önmagát, hanem még azon túl is, vagyis akármilyenfajta gond van, annak csak a megrendelő látja kárát, őszintén megmondom, ezt nem szívesen írnám alá.

ápr. 27. 12:39
 6/14 anonim válasza:

Szerintem egyik hivatalos szállító cég sem fog száz százalékos garanciát vállalni mivel állatokról van szó bármi megtörténhet de nézz utána lehet, hogy van ilyen. Amit viszont tudok hogy ennek a cégnek rengeteg tapasztalata van már lószállítás terén nekem ez az első privát megbízásom velük de a munkahelyeim rendszeresen alkalmazták őket. Küldtünk lovakat haza Magyarországra illetve jöttek is lovak és mindig minden rendben ment, a lovak jó állapotban vészelték át az

utazást.

máj. 3. 20:35
 7/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem a 100%-os garanciáról beszéltem, miért próbálod a számba adni, amit nem állítottam? Olvasd el még1szer!
máj. 3. 22:11
 8/14 A kérdező kommentje:
Én is tudok történeteket olyan szakemberekről, akikről a neten csupa jó véleményeket olvasni, kihívva meg csak a baj volt velük.
máj. 3. 22:18
 9/14 anonim válasza:

Elnézést kedves kérdező egyáltalán nem ilyen hangvételben írtam mint ahogyan Te válaszoltál. nem próbálok semmit a szádba adni csak elmondtam a nem a netről olvasott hanem saját tapasztalalásaimat a céggel

kapcsolatban ami többszöri alkalmat jelent 🙂 nekem azóta lebonyolódott ez a szállítás is és minden rendben ment a ló épségben ideért hozzám. Amit írtál hogy nyomás van a szállítókon és ha nehezen megy fel a ló ott hagyják ez azért nem ilyen fekete és fehér mint írod. A szállítást nem amatőrök végzik, nem fogják otthagyni a lovadat ha kicsit hisztizik a felrakáskor megfogják oldani. Viszont ha olyan szintű a dolog annyira nem kezelhető a ló hogy kárt tehet a többi lóban a sofőrökben vagy önmagában akkor teljesen érthető hogy nem vállalják.( ez csak az én magán véleményem nem muszáj hogy a tiéd is ez legyen 🙂) Sok sikert neked is a számodra megfelelő cég megtalálásához.

jún. 18. 01:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért véded őket ennyire, ha problémád adódott volna, semmi nem garantálja, hogy nem jársz nagyon rosszul. Nekik viszont a szerződés garantálja, hogy anyagilag csakis ők járjanak jól, mint írtam. Lehet, hogy összehaverkodtál velük, azért vagy ilyen elfogult, de probléma esetén egy másik oldalukat is könnyen megismerhetted volna...
jún. 18. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!