Németországból vagy Ausztriából (amelyikről tudsz kb. árat írni) mennyiből lehet kihozni egy lószállítást ill. csikószállítást Magyarországra, és hogyan (kikkel, milyen szállítócéggel) a leggazdaságosabb? Csikószállítás ára kevesebb?
Szia!
Éppen most intézek egy Budapest-Hamburg közötti fuvart 1 lónak 490eur+ áfa a költsége
Horse Trans Cargo a cég a honlapjukon keresztül nagyon egyszerűen tudsz árajánlatot kérni ha megvannak a pontos fel és lerakó címek.
#4 Láttam a honlapjukat, és azt, amit alá kellene írni.
Pl., hogy a saját megítélésük szerint (amiben nekem szavam sem lehetne) ha nem tudják felrakni a csikót, akkor otthagyhatják, és nekem ugyanúgy fizetnem kellene. Sok ló szállításánál a nyomás is a szállítókon van, hogy a többi ló idejét is "húzza" az az egy, amelyiknek esetleg nehezebb a felmenetel, csikó lévén.
A károkozás részével is úgy látom, a cég nemcsak levédi önmagát, hanem még azon túl is, vagyis akármilyenfajta gond van, annak csak a megrendelő látja kárát, őszintén megmondom, ezt nem szívesen írnám alá.
Szerintem egyik hivatalos szállító cég sem fog száz százalékos garanciát vállalni mivel állatokról van szó bármi megtörténhet de nézz utána lehet, hogy van ilyen. Amit viszont tudok hogy ennek a cégnek rengeteg tapasztalata van már lószállítás terén nekem ez az első privát megbízásom velük de a munkahelyeim rendszeresen alkalmazták őket. Küldtünk lovakat haza Magyarországra illetve jöttek is lovak és mindig minden rendben ment, a lovak jó állapotban vészelték át az
utazást.
Elnézést kedves kérdező egyáltalán nem ilyen hangvételben írtam mint ahogyan Te válaszoltál. nem próbálok semmit a szádba adni csak elmondtam a nem a netről olvasott hanem saját tapasztalalásaimat a céggel
kapcsolatban ami többszöri alkalmat jelent 🙂 nekem azóta lebonyolódott ez a szállítás is és minden rendben ment a ló épségben ideért hozzám. Amit írtál hogy nyomás van a szállítókon és ha nehezen megy fel a ló ott hagyják ez azért nem ilyen fekete és fehér mint írod. A szállítást nem amatőrök végzik, nem fogják otthagyni a lovadat ha kicsit hisztizik a felrakáskor megfogják oldani. Viszont ha olyan szintű a dolog annyira nem kezelhető a ló hogy kárt tehet a többi lóban a sofőrökben vagy önmagában akkor teljesen érthető hogy nem vállalják.( ez csak az én magán véleményem nem muszáj hogy a tiéd is ez legyen 🙂) Sok sikert neked is a számodra megfelelő cég megtalálásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!