Lett egy lovam. Nagyon bakolos meg ilyenek, mit csináljak?
Szia! Én még most kommentelek ide elsőnek.
Így, hogy a lovaglás is benne van egy fokkal jobb, de így is csak 4 napon a tiéd a ló. Nekem olyan kérdésem lenne még, hogy a többi napon mások lovagolhatják? Gyerekekre gondolok pl. Hétvégén vagy innentől kezdve csak te és az edző?
Sajnos az előzőeknek abban van igazuk, hogy sok sok lovarda tényleg csinál ilyet (tapasztaltam), hogy szarul állnak anyagilag és kiadják bérbe a lovakat. De nálunk ez úgy ment, hogy mellette mindenki más is lovagolhatta szóval az ilyen nekem méginkább nevetséges 😂
Kedves 21-es!
Csak én meg az edző lovagolja mert bakolós meg rúg meg ilyesmi ezért a gyerekeknek anniyra nem engedjük. Hétvégén is mehetek de akkor fizetni kell mert akkor csak osztályok mennek.
"14×5 az hatvan"
Khmm..70 lesz az. De ez úgyis csak a bevezető ár. Később emelni fognak, te meg perkálsz, mert már most is azt hiszed, tiéd a ló és neked kell helyrerakni. Bevett módszer a lovardákban, hogy bértartásba adják annak, aki belezúg a lóba. Fix bejövő összeg és még problémázni sem fogsz az áremelésen. Tudom, hogy most majd jössz a kidumálással, hogy ők nem, ők jó fejek, kiskorod óta blablabla. Az egész csak a pénzről szól, nem a lóról és nem rólad. Úgy állj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!