Tetszene egy olyan város ahol mindenki lóval járna?
Igen.
Csak már mindenki annyira kényelmes, hogy nehezére esne a lovat etetni, stb. Egyszerűbb lenyomni a gázpedált aztán hajrá.
1. nem lenne tele, mert létezik megoldás, hogy a lóból a cuccos ne az útra pottyanjon, hanem alá tesznek valamit. főleg a modern világban ez nem lenne probléma.
nyilván sok más kérdést felvetne a dolog, ez más kérdés.
Ennél már értelmesebb ha a teherszállítást elektromos járművekkel oldod meg, a lakosságot meg rászoktatod hogy a 3 sarokra lévő boltba lehet gyalog vagy bicajjal is menni, nem kell a 2+ tonnás SUV.
Igazából ez annyira nem is utópia. Hollandoknál pl szinte mindenki kerékpározik. Az elektromos teherautók is népszerűbbek lesznek ahogy fejlődik az akkumulátor technológia.
Ha felszedik/jük/ a lószart magunk utan akkor igen. Nemrég néztem egy sorozatot és olyan klassznak tűnne csak egy pár napig kipróbálni ezt a lóval járós vidéki életet. :'D
Persze nem fogom, jó nekem a kanapén ábrándozni is.
Érdekes lenne. Kivennék félévre egy albérletet itt. A lósz@r nem érdekelne, én lóháton járnék. A konflist másra hagynám.
Jó lenne itt élni rövid ideig. Tovább nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!