Gidrán vagy nóniusz?
Figyelt kérdés
Melyik a nyugodtabb, kezelhetőbb, stb...
Persze, tudom, ez egyedfüggő, de úgy a alapjában véve a fajtákat.
2023. okt. 1. 21:05
1/5 anonim válasza:
nem vagyok kompetens a témában :'D
érdekelne ezek milyen állatok is pontosan? ':D
bocsi, bocsi.
2/5 anonim válasza:
#1: ott van a kulcsszavakban, hogy ló!
3/5 anonim válasza:
ó bakker, igazad van :'D
ha 10 évig nézem, se jutott volna eszembve azt is elolvasni :'D
így már biszton állíthatom egyedfüggő,de legfőképp neveltetés kérdése.
ugyan úgy mint a kutyáknál.
4/5 anonim válasza:
Nóniuszt tudom ajánlani de ha gyorsan tanulsz egy év alatt kinövöd annak a lónak a tudását. Viszont ha lovakkal foglalkozol komolyan, csinálhatsz belőle terápiás lovat. Mostanában nagyon sokan keresnek ilyen módot. SNI-s gyerekeknek nagyon ajánlott, főleg a hiper aktívaknak.
5/5 anonim válasza:
Az a ló a kezelhetőbb, ami helyesen van képezve. Helyesen képzett lóból kezelhetőbb még az angol vagy arab telivér is, mint egy kevésbé jól képzett nóniusz vagy gidrán. A képzettségbe beletartozik a különböző ingerekre való érzéketlenítés, a tolerancia tanítása is, nem csak a lovaglás technikai elemei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!