Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hova lehet adni egy kehes lovat?

Hova lehet adni egy kehes lovat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kehes lovam, kb. Egy éve kezdődött nála, én már kinőttem, feljebb szeretnék lépni egy szinttel lovaglás terén. A lehető legjobb helyet szeretném neki találni. A válaszokat előre is köszönöm.

2023. szept. 21. 20:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%
Azzal tisztában vagy, hogy egy kehes lovat nem lehet meggyógyítani, rengeteg pénzt felemészt, és valószínűleg nem lesz ember, aki befogadja? Legalábbis aki tisztában van ezekkel, az tuti nem.
2023. szept. 22. 23:01
 22/24 anonim ***** válasza:
81%

Minden attól függ, mennyire kehes. Én ismertem egy iskolalovat, aki kehes volt, de annak ellenére nagyon kedves és intelligens, úgyhogy lovagoltattak rajta kezdőbb gyerekeket. Egyszer csak megelégelte a tulajdonosa, elvitték valamilyen legelőre, azóta ott él. Egyszer meglátogattuk, akkora változáson ment át, alig ismertem rá.

Igen, tudom, hogy nem gyógyítható, de a tünetek enyhíthetők.

2023. szept. 23. 08:40
 23/24 anonim ***** válasza:
68%
22 én a kérdezőnek írtam, de örülök hogy az általad ismert ló története jól alakult!
2023. szept. 23. 09:41
 24/24 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon kevés helyen van meg a szakértelem vagy egyáltalán a szándék kehes ló kezelésére. Nekem pl. van tapsztalatom, széna-gőzölőm, és inhalátorom a kehes lovaimhoz. Nagyon macerás a tartásuk, és eszem ágába sincs másét kezelni, egyszerűen nem adnának annyi bértartást érte, hogy nekem megérje.

Remélem te találsz ilyen helyet, de azért javaslom: Ne legyen túl messze, hogy rendszeresen látogatni tudd a lovat, de lehet jobban jársz, ha megtartod, és magad viseled gondját, amíg az életminőségét jó szinten tudod tartani.

2023. szept. 25. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!