Mennyibe kerül manapság 1 óra lovaglás? Ajánlanátok lovardákat a Csepel szigeten és közelébe?
Teljesen kezdő vagyok lovaglás téren, életemben talán 2x ültem lovon, de szeretném kipróbálni.
Fogalmam sincs hogy mit kell keresni egy lovardában, mitől lesz az egyik jobb vagy rosszabb mint a másik.
Mivel nincsenek nagy céljaim, csak hobbiból lovagolnék, nekem tökéletesen megfelel valami egyszerű farm is, nem kell hogy verseny istálló legyen.
Azt még szeretném kiemelni, hogy fontos az ár. Nyilván nem vagyok milliomos és csak egy bizonyos keretet tudnék rászánni havonta, így az olcsóbb lovardákat előnyben részesítem.
Helyileg bármi megfelelő, ami legfeljebb 45 perc alatt megközelíthető Szigethalomról.
Előre is köszönöm a segítséget!
Mar paran valaszoltak de az arak nagyon valtozoak pl.: nalunk egy jol felszerelt lovardaban van fedeles (bar az oktatas nem a legjobb) 60 perc 3500ft
Gyorben egy nagyon jo edzonel valo lovaglas 6000ft/ora
8000ft/magán óra
Ahova most jarok:
Iskolát vegzett edzo, nincs fedeles, vannak rajtengedely vizsgara keszulo/ugro edzesek es 4000ft/ora
De altalaban Budapest kornyeken sokkal dragabbb a lovagoltatas!
(Elnezest az felre irasok miatt)
Elozo vagyok
Ha jo lovardat keresel keruld ahol lassan haladnak a lovasok. Vagy ahol csak korbe-korbe mentek. Vagy ha nagyon sokan vagytok a palyan!
Jo lovardak:
Ha toro fel a lovakkal, megtanitanak jol nyergelni/pucolni, el magyarazzak hogy kell normalisan segitseget adni. Ahol nem felsz kerdezni
Ha van kerdesed nyugodtan irj! Sajnos rengeteg lovardat be jartam mar a kornyeken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!