Ez egy reális bértartási összeg?
Sziasztok!
Pár éve lovagolok és tervezek saját lovat venni. Nincs túl sok opció a környéken bértartásra, városhoz legközelebbi istállóban 91.000ft havonta. Ebbe minden benne van nyári legelés, télen széna, takarítják a boxokat. Gondolom körmölés és állatorvosi költségek mindenhol külön vannak.
Nem túl magas a szinvonal, szűkös beton boxok és kivülről látszik hogy nem mostanában volt karbantartva. Mennyire realisztikus ez az ár? Körülnéztem más oldalakon is de nem tudom mikor lettek kiírva az árak.
Ha van aki otthon tart szívesen fogadnám ha megírja a havi költségeit. :)
Hat igen, a 8-as meseje engem is erdekelne, mert szerintem kb olyan 5 evvel ezelott volt aktualis ez az ar...
Kisse hihetetlen nekem is igy 🤷♀️
Nem értem hogy jön ki a 60ezer. Azért a lótartás nem annyi, hogy egy bála széna meg naponta egy vödör víz. Fenn kell tartani gépeket, vízvezetékrendszert, pályákat, villanyt, szervezni kell a trágyaelszállítást a takarmánybeszerzést, a karámok karbantartását és egy csomó minden eszembe se jutott így hirtelen. Elhiszem, hogy van aki megszokásból 60-at kér, de nem sokáig fog menni ilyen takarmány és üzemanyagárak mellett. Ne legyen igazam.
Még mindig azt mondom 80-100 nem sok vidéken se, de érdeklődj sokat, lehet szerencséd lesz, és találsz olcsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!