Nyáron milyen lovagló nadrágot hordasz?
Decathlonban lehet venni direkt nyári lovagló gatyát. Én az egyiket már szerintem 4 éve nyúzom és ahhoz képest szinte semmi baja. Szerintem ez a legjobb, nem meleg, nem izzadok bele, jól tapad, ráadásul nem is drága.
26 éves lovaglós múlttal én bizony a kellően barázdás talpú, de nem túl vastag, azaz nyári túracipőre esküszöm. Ősszel befújom víztaszító spray-el+vastagabb zokni. Ok, én terepre, túrákra megyek, oda meg a kis vékony lovaglócsizma nem tartja kellően a lábat, ha leszállunk és gyaloglás jön. Nekem sportcipőben sem csúszott be sose a lábam a kengyelbe, a talp barázdáin múlik a dolog.
Ellenben lovaglócipőben, amikor új és nem volt még bejáratva, sokszor elvesztettem a kengyelt, mert nem éreztem, és a sáros, télen meg a jeges úton csúszkáltam benne, nagyon kellemetlen volt. Soha többet lovaglócipő, az én céljaimnak nem felel meg.
természetesen mindenki azt hord, amivel nem okoz balesetet, sérülést, és kényelmes neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!