Lovagló nadrágot szeretnék venni viszont két fajta között vacillálok, melyik a jobb? (tovább bírja, jobb benne lovagolni)
Figyelt kérdés
Az első termék neve: - NŐI LOVAGLÓNADRÁG 560 JUMP, SZILIKON TÉRDFOLTTAL, BORDÓ FOUGANZA (decathlonban megtalálható, a veboldalon) A másik: -Horze Daniela teliszilikonos női lovaglónadrág (horze veboldalán megtalálható) Melyik a minőségibb?2020. ápr. 18. 23:19
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én is inkább afelé hajlok. :)
2020. ápr. 18. 23:43
3/7 A kérdező kommentje:
Itt van róla egy link, nem biztos, hogy rákattintással működik, ezért csak be kell másolni. :) Aki még tud segíteni annak előre köszönöm. :D
2020. ápr. 19. 09:00
4/7 anonim válasza:
(Nekem Horzés lovas ruhám nem volt még, így arról nem tudok nyilatkozni.)
A decás nadrágok nekem mindig tönkremennek max. 1 év alatt. Vagyis lehet még őket használni, de lyukasak vagy elkezd felfesleni a varrás. Viszont én gyilkolom a ruháimat rendesen, lovat tartok, így mindent abban csinálok nem csak lovacskázok benne heti 2x.
Ismerőseim, akik csak lovagolni használják nagyon szeretik és több decás nadráguk is hosszú évek óta bírja.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nekem volt decás és nem bírta olyan sokáig, egyébként heti 3-4 alkalommal járok, szóval szerintem a horzés lesz. :)
2020. ápr. 19. 12:09
7/7 anonim válasza:
Szerintem Horze, azokban még nem csalódtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!