Melyik fajta kutya játékosabb? Husky vagy Németjuhász?
Napi mennyi kaja kell ezeknek a kutyáknak? Reggel fél kiló kutyakaja, meg este tuti elég. Nem?
Mennyi séta szükséges?
Szia, nekem egy Husky-m és egy németjuhászom van!
Ez a két fajta a szerelmem:)
A nj már öreg, de korát meghatudtolva hív játszani,ugrál, szalad.
A husky is hihetetlenül imád játszani.
Ha egyszerre játszanék a kettővel az kb lehetetlen, mert egymást kezdik el kergetni, a kertben összevissza futnak, hol az egyik ,hol a másik van elől, és menekül:D
A vége meg az, hogy oda szaladnak hozzám, és engem is bevonnak a játékba:D
Tanítani csak külön külön szoktam őket, mert az öreg nem volt régen képezve, és ha látja, hogy a kicsi ügyes, és jutit kap, akkor elkezd hisztizni, és ilyenkor próbálnám az öreget is tanítani, de hát, ő nem nagyon tanulgat, csak egy két dolgot, ezért könnyebb, ha olyankor az egyik a házban van, és az udvaron foglalkozok a másikkal.
Szerintem mind a ketten nagyon játékosak, a husky egy kis bohóc, a nj meg még akkor is méltóságteljes, amikor bolondot játszik:)
Én amúgy az öregnek sült kacsafarhátat, vagy főtt csirkefejet adok, a kicsi meg happy dogot eszik, mert habzsol, és még nem nagyon merek neki csontos húst adni:S
De vegyes, mert a maradákot is megkapják, meg ha elfogy a táp a hóvégén, akkor rizset, vagy tésztát főzök, és abba teszek mindig mást(májat, húst, zöldséget)
Amúgy, most azért kérdezted ezt, mert most lesz kutyád, és nem tudod, hogy milyen legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!