Mennyi lovagló nadrágotok van?
Nekem van vagy 15 lovagló nacim, és azt hiszem már megrögzült lovagló nadrág gyűjtővé váltam. Szerintetek mennyi az ideális lovagló nadrág szám? Bocsi tudom, hogy hülye kérdés, de számomra fontos!
Ne írjatok baromságokat!:)
Bocsi hogy megkérdezem, de nincs ilyen nadrágod véletlenül?
mármint eladó, vagy cserélhető :S :D
Aaa, társamra találtam *_* Én is lovaglónadrág-megszállott vagyok, igaz, nekem csak 7 van, de iiiimádom őket. Most is olyan szívesen vennék ='( De már nem merek, mert anyumék kikészülnek xD
1. Fehér
2. Fekete bőrtérdfoltos
3. Világoskék-sötétkék
4. Világos rózsaszín-pink
5. Sötétszürke
6. Fekete-lila
7. Világos barna
Ők vannak *.*
A fehér pont most ment a mosóba, a rózsaszínt nem használom már egy ideje, mert abban ültem utoljára szőrén a lovamon, akit aztán... elvett tőlem a sors, és még rajta van a szőre ='( Betettem egy zacskóba a szekrény aljára, és néha előveszem megszagolni :(
Ilyen apró szőrök vannak a gatyán, amiket nem igazán lehet levenni, de nem is szeretném, mert még benne van az illata, tudom, hogy az Ő szőréhez ért utoljára, ott van még egy kicsit Ő is. Nem lenne szívem kimosni... :)
De hagyjuk, most nem ez a téma.
Neked milyen gatyáid vannak?
Nekem van:
-1 sima fehér
-1 fehér-szürke
-1 kék kockás
-1 szürke kockás
-1 lila pöttyös
-1 sima lila
-1 krém színű
-1 kék
-1 fekete
-1 szürke-lila
-1 rózsaszín-kék
-1 barna
-1 barackos-világos barnás
-1 halvány sárga
-1 rózsaszín-szürke
Hát ennyi :D
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!