Ha lenne lovam mit adjak nekik enni?
Figyelt kérdés
Ha legelni tudnának meg széna lenne akkor még mit kéne nekik adnom?2022. máj. 30. 21:06
2/14 anonim válasza:
De szerintem egyelőre még ne tarts lovat ha még azt sem tudod hogy mik az igényei.
3/14 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy a lótartás nem csak az etetésből áll.
4/14 anonim válasza:
Füvön és szénán kívül semmit, de ezek egyikéndk mindig kell előtte lennie. És persze nyalósó.
Abrakot, műzlit, tápot nem feltétlenül kell adni, hacsak nem szeretnél valami vitamint belekeverni. De a legtöbb ló szénán és legelésből él.
5/14 anonim válasza:
Az etetés nagyban függ a mozgásától is. Persze, ha heti 2x mozgatod, akkor bőven elég a széna és a fű (de az mindig legyen elérhető). De mielőtt belevágnál sokkal jobban rágd körül a témát, és lehetőleg ne otthon a hátsó kertben tartsd, hanem egy lovardában, hogy legalább "szakszemek" előtt legyen a ló.
6/14 A kérdező kommentje:
Először is én azt írtam ha lenne lovam tehát nincs, tartani nem szeretnék mert túl drágának találom, (legalább is én nem tudnék eltartani egy lovat anyagi okok miatt) csak kérdeztem, hogy mit kellene neki enni adni, szóval ne támadjatok le egyből, és a kérdésre válaszoljatok légyszives mert ha valami mást írtok akkor abból nem tudok meg többet, azért ez gondolom logikus.
2022. máj. 31. 17:48
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 1 4 5.
2022. máj. 31. 17:49
8/14 anonim válasza:
Akkor rossz a kérdés, mert esetedben úgy illet volna feltenni hogy, "Mit eszik egy ló?"
9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ugyan az és nem feltételeztem hogy van lovam.
2022. máj. 31. 18:03
10/14 anonim válasza:
Akkor is túl bonyolultan fogalmaztál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!